Join in, think along and participateGelderland International
Join in, think along and participate

Duitse stagiaire Juliane Klappert stelt zich voor

ProfielfotoSuheyla Tunc October 11, 2019 257 keer bekeken 0 comments

Bij de provincie Gelderland loop ik stage bij Code Groen. Dat is een programma dat zich richt op de verduurzaming van de provincie Gelderland. Voor Code Groen analyse ik het mogelijke gebruik van E-Trucks.

Hoi allemaal, ik ben Juliane Klappert, ik ben 22 jaar oud en kom uit Hilden in Düsseldorf. In mijn vrije tijd doe ik graag aan paard rijden, aan fitness en ontmoet ik graag nieuwe mensen. Verder houd ik van lezen en reizen.

Werken en studeren
Op dit moment doe ik een dubbele studie aan de districtsregering van Düsseldorf. Deze studie is een Bachelor of Laws, vergelijkbaar met bestuursrecht met politiek en bedrijfskunde. Tegelijkertijd werken we op verschillende afdelingen bij de districtsregering van Düsseldorf. Bij mijn laatste afdeling zorgde ik voor personeelsopdrachten van leraren bij trein. Sinds eind september loop ik stage bij de provincie Gelderland.

Code Groen
Bij de provincie Gelderland doe ik een opdracht bij Code Groen. Dat is een programma dat zich richt op de verduurzaming van de provincie Gelderland en is onderdeel van Agenda Klimaat en Energie. Voor de Code Groen analyse ik het mogelijke gebruik van E-Trucks.

Open en flexibel
In de Nederlandse cultuur merk ik dat iedereen veel opener en flexibeler is dan in Duitsland. Het werk is volledig digitaal en de projecten veranderen echt iets. Dit flexibele werk is echter zeer onbekend, omdat we vaste structuren in Duitsland gebruiken, hoe lang je moet werken en vanaf hoe laat. Hier kunnen we alles zelf verdelen en flexibel werken, dat is een grote verandering.

 

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings