Join in, think along and participateGelderland International
Join in, think along and participate

Duitse stagiaire Melina Mostert stelt zich voor

ProfielfotoSuheyla Tunc October 11, 2019 584 keer bekeken 0 comments

ik ben een stagiaire uit Düsseldorf. De volgende drie maanden werk ik bij de provincie Gelderland als onderdeel van mijn opleiding in Duitsland.

Melina MostertHi allemaal aangenaam kennis te maken.
Mijn naam is Melina Mostert en ik ben een stagiaire uit Düsseldorf. De volgende drie maanden werk ik  bij de provincie Gelderland als onderdeel van mijn opleiding in Duitsland. Op dit moment werk ik voor de Bezirksregierung Düsseldorf als ambtenaar in opleiding sinds 2017. Het werk bestaat zowel uit studeren aan een hbo-school als ook actief zijn bij verschillenden afdelingen bij de Bezirksregierung zelf. Het studeren en stage lopen is verdeeld in blokken van ongeveer drie maanden. Mijn laatste stage daar was voor diploma erkenning van vluchtelingen en immigranten. Een andere keer heb ik op de afdeling Personeelszaken gewerkt en was ik bij sollicitatiegesprekken met potentieel medewerkers aanwezig.
Een tijd in het buitenland doorbrengen is een wens die ik altijd al had en toen deze kans zich voordeed in februari 2019 door de samenwerking van de provincie Gelderland en Bezirksregierung Düsseldorf, greep ik die aan.
Niet alleen voor mijn professionele ontwikkeling, de stage is een verrijking maar ook voor mij persoonlijk. Het leren van een nieuwe cultuur en taal en het ervaren van wonen en werken in Nederland is een geweldige kans om verder te kijken dan de Duitse administratieve cultuur en manier van leven.
Ik kijk daarom uit naar mijn tijd op de afdeling Cultuur en de verschillende opdrachten en ben blij om hier te werken en te leren in de komende tijd.

 

 

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings